Klaus Iohannis dezvăluie cum ar fi soția sa în calitate de primă doamnă a României

Data publicării:
Carmen si Klaus Iohannis la vot alegeri prezidentiale 2014-Mediafax Foto-Sebastian Marcovici-2

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Soția lui Klaus Iohannis, Carmen, a apărut puțin în această campanie electorală. Așa au hotărât cei doi soți. „ Asta este opțiunea mea, avem exemple și din lume unde politicienii vin cu toată familia în campanie, alții vin singuri. Eu nu vreau să-mi aduc toată viața privată în campanie, au făcut-o alții”, a declarat Klaus Iohannis la Digi24.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Soția mea a apărut, nu de multe ori, dar a venit în campania electorală. Important e că mă susține”, a spus candidatul ACL. Întrebat cum se va comporta soția sa dacă va deveni președintele României, Klaus Iohannis a declarat ferm „ca o primă doamnă a României”. „Ca o primă doamnă, va fi alături de mine, va avea și apariții publice. Va fi o prima doamnă”.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Cât despre rolul pe care Carmen Iohannis l-a jucat la Sibiu, candidatul la Președinție a spus că deși „este o prezență discretă” îl însoțește întotdeauna la evenimentele importante.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 „La Sibiu a apărut, nu des, dar a apărut la evenimente publice, alături de mine. La teatru, la concerte, festivaluri, la recepții de rang foarte înalt. Bunăoară, când a venit Regele Belgiei cu Regina și am avut o recepție mare și frumoasă evident că m-a însoțit. Când a venit Marele Duce de Luxemburg, m-a însoțit. Știe foarte bine când este cazul să participe la evenimentele publice și pot să vă spun că are o prestație excepțională când o face”, a spus Klaus Iohannis la Digi24.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Klaus Iohannis a spus că soția sa va fi o prezenta discretă. „Nu va fi zilnic la TV alături de mine, nu este stilul nostru. Până la urmă așa am hotărât împreună să parcurgem anii de politică”, a spus Klaus Iohannis.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri