Klaus Iohannis: Domnule Ponta, este ultimul moment în care puteți să demonstrați că vreți stat de drept

Data publicării:
klaus iohannis

Există o temă publică foarte importantă pe care am prezentat-o aseară, cea cu legea amnistiei și grațierii. L-am invitat pe contracandidatul meu, Victor Ponta, ca împreună să facem în așa fel încât să convingem Parlamentul să se întrunească camerele mâine, să se ia în dezbatere atât legea amnistiei și grațierii, cât și toate solicitările de încuviințare din partea justiției”, a declarat astăzi Klaus Iohannis, într-o conferință de presă.

Le solicit președinților celor două camere, domnul Tăriceanu și domnul Zgonea, și șefului lor, domnul Ponta, să fie de acord ca astăzi să se întrunească birourile permanente, să convoace de urgență Parlamentul pentru mâine, să se dezbată legea amnistiei și grațierii și să fie picată. De asemenea mâine să fie luate în discuție toate cererile de încuviințare, de urmărire penală și arestare preventivă, indiferent de culoare politică a celor acuzați”, a continuat candidatul ACL la Președinție.

Trebuie să lăsăm justiția să-și facă treaba, trebuie să explicăm românilor că ambii candidați vor stat de drept. Este ultimul moment, domnul Ponta, în care puteți să demonstrați că vreți stat de drept”, a subliniat președintele PNL.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri