Klaus Iohannis „nu crede” că mai participă la vreo dezbatere electorală directă cu Victor Ponta

Data publicării:
KLAUS IOHANNIS CONFERINTA PRESA

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. „Cred că faptul că am fost deja la două dezbateri, când una ar fi fost de fapt OK...nu scrie niciunde că trebuie să fie 100 sau 110 dezbateri. Oamenii trebuie să ne vadă împreună. Am fost nu o dată, am fost de două ori. Cine a vrut să vadă a văzut, cine a avut urechi să audă a auzit”, a declarat Klaus Iohannis într-o conferință de presă.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. „Pentru această seară, am avut două invitații, am acceptat-o pe cealaltă”, a spus Iohannis, răspunzând unei ziariste care îl întrebase dacă sunt șanse să participe la vreo dezbatere în această seară.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. În ceea ce privește o eventuală invitație pentru mâine, la Palatul Parlamentului, Klaus Iohannis a spus că „nu există nicio invitație și nicio dezbatere organizată pentru mâine”.

DEZBATERE PONTA-IOHANNIS. Întrebat, ca profesor, ce notă i-ar da lui Victor Ponta pentru prestația de la dezbaterea televizată de miercuri seara și ce notă și-ar da sieși, Klaus Iohannis a răspuns: „Acesta este un examen complex. Notele se afișează după evaluarea finală”. La insistențele jurnalistului, care l-a întrebat dacă poate face, totuși, o apreciere după dezbaterea de miercuri, Klaus Iohanis a spus: „Pot. Am și făcut. Dar notele se afișează după evaluarea finală de duminică”.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri