Liviu Dragnea: Societatea e divizată. Politicienii să nu mai pună gaz pe foc

Data publicării:
dragnea trist

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Poate au fost întrebări rostite în ultimii doi ani de zile la care nu s-a răspuns, întrebări din societate. Poate au fost solicitări din societate la care nu s-a dat curs. Poate au fost abordări greșite în interiorul partidului. Poate au fost ezitări, poate ar fi trebuit să fie mai multă decizie și rigoare în cadrul partidului”, a încercat Liviu Dragnea să explice eșecul candidatului PSD în cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

Societatea este divizată. Este important ca în perioada următoare și Victor Ponta și Klaus Iohannis și toți liderii politici să încerce să nu mai pună gaz pe foc Dincolo de dorințele unora și altora de a ocupa niște funcții, importantă este națiunea”, a adăugat el.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Liviu Dragnea a refuzat să răspundă afirmațiilor colegilor din PSD care au spus că președintele executiv al formațiunii ar trebui să facă un pas înapoi.

Eu nu răspund niciunui coleg de partid prin presă”, a spus el.

În schimb, Liviu Dragnea vorbește despre posibile sancțiuni pentru liderii locali ai partidului.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Ies la iveală toți cei care au avut poate un alt proiect în campanie. Sunt lucruri care trebuie tranșate definitiv. E posibil să ajungem și la excluderi, eu nu aș vrea să ajungem acolo. Ne vom uita cu atenție, de exemplu, la Cluj. Să vedem. Ar fi putut fi altcineva președinte de organizație care ar fi putut stopa acest val sau nu? PSD nu a a mai avut niciodată o asemenea situație în care să se confrunte cu un asemenea val și asta trebuie să ne dea de gândit”, a precizat el.

Liviu Dragnea: Societatea e divizată. Politicienii să nu mai pună gaz pe foc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri