Monica Macovei, sfaturi pentru Klaus Iohannis: Să fie peste tot, să fie dur, să spună lucrurilor pe nume

Data publicării:
VOT MACOVEI

 

„Trebuie să câştige ca să scăpăm de dictatura mafiei. Să fie peste tot, să fie prezent, să fie dur şi să spună lucrurilor pe nume. Trebuie să se întâlnească (cu Victor Ponta - n.r.). Eu m-aş duce la dezbateri”, a fost îndemnul Monicăi Macovei pentru candidatul ACL.

„Pentru România este pe viaţă şi pe moarte. Dacă rămânem cu Ponta şi PSD, ţara va fi sărăcită, încredere în această ţară nu va mai exista”, a adăugat ea, precizând că este foarte important ca românii să iasă la vot în număr cât mai mare pe 16 noiembrie.

Macovei a spus că le recomandă tururor celor care au susţinut-o să voteze cu Iohannis, dar adaugă că, în ultimă instanţă, decizia le aparţine.

„Celor care m-au votat pot să le fac această recomandare, dar decide fiecare pentru el. Cel mai mare rău este Ponta, dictatura care încalcă drepturile oamenilor. Fără drept la vot liber nu există democratie. Ce s-a întâmplat(în diaspora -n.r.) este un mare pas către dictatură”, a arătat ea, susţinând că „în această situaţie sunt împăcată cu acest vot” din turul II.

Întrebată dacă moral, legal şi constituţional şi Traian Băsescu ar trebui să spună pe cine susţine în turul al doilea al prezidenţialelor, Macovei a răspuns afirmativ: „Traian Băsescu nu trebuie să se implice în alegeri, poate că e moral să fie spus (pe cine susţine-n.r.)”.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri