REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. L. Dragnea: Știți câte lovituri a primit organizația PSD Constanța și încă funcționează

Data publicării:
liviu dragnea -Mediafax Foto-Gabriel Petrescu

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Candidatul PSD-PC-UNPR, Victor Ponta, a obţinut, în judeţul Constanţa, 33,84% din voturi, iar candidatul ACL, Klaus Iohannis, are 30,90% din voturi, pe locul al treilea fiind Monica Macovei, cu 8,31%, arată rezultatele parţiale furnizate, luni, de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Constanţa.  

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „În Constanța am câștigat. Este sub targetul ăsta (de 37,5%), dar noi nu trăim pe Lună. Suntem realiștri și trăim aici, pe Pământ, în România. Și eu, și dumneavoastră știți foarte bine ce s-a întâmplat la Constanța și câte lovituri a primit organizația și, în continuare, funcționează”, le-a spus jurnaliștilor, luni, Liviu Dragnea.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. „Nu este un județ, din punctul meu de vedere, care să fi obținut mai puțin decât mă așteptam eu. Erau județe în care știam că nu o să ne clasăm pe primul loc”, a adăugat președintele executiv la PSD.   

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Preşedintele suspendat al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, se află de săptămâna trecută în Turcia, iar ministerul român al Justiţiei a demarat procedurile pentru aducerea lui în ţară, pentru a fi pus în executare mandatul de arestare preventivă, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Și primarul Constanței, Radu Mazăre, are probleme cu legea. Cererea de ridicare a controlului judiciar formulată de primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost respinsă, luna trecută, de un complet de cinci judecători ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care au menţinut decizia luată în 8 octombrie de aceeaşi instanţă.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În 8 octombrie, ICCJ a respins cererea lui Mazăre de de ridicare a măsurii controlului judiciar în dosarul în care este acuzat că ar fi primit 175.000 de euro de la Avraham Morgenstern pentru ca acesta să câştige contractul privind construirea locuinţelor sociale din cartierul "Henri Coandă" din Constanţa.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri