REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. PMP nu a decis pe cine va susține în turul al doilea. Elena Udrea: „Electoratul nu se negociază”

Data publicării:
ELENA UDREA FB POST TURUL 1

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Întrebată pe cine va susține în cel de-al doilea tur de scrutin, Elena Udrea a răspuns: „Toată lumea spunea că nu are nevoie de voturile Elena Udrea, ale Partidului Mișcarea Populară și ca nu vor să se asocieze cu Traian Băsescu. Nu vom negocia nimic, nu am intrat în competiție pentru a negocia ceva în turul doi”.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Elena Udrea a spus că scopul său este ca PMP să devină principalul partid de dreapta până la alegerile parlamentare din 2016 și că a vorbit cu Traian Băsescu despre rezultatele din primul tur de scrutin și că acesta le consideră „onorabile”.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. În ceea ce privește posibila excludere din partid a lui Cristian Preda, Elena Udrea a spus că le-a cerut colegilor să amâne discuțiile până după campanie, pentru a nu-i da acestuia „satisfacție”.â

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cristian Preda a cerut astăzi ca Elena Udrea să demisioneze de la conducerea PMP și ca partidul să-l sprijine pe Klaus Iohannis în cel de-al doilea tur de scrutin.

Urmăreşte ştirile Digi24 despre ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 şi pe contul dedicat pe Twitter #cotroceni2014!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri