REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Primele date despre rezultatul votului, la Digi24

Data publicării:
colaj 5 candidati udrea ponta iohannis tariceanu macovei 1

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Aproape o mie de oameni vor lucra pentru realizarea exit-poll-ului realizat la comanda Digi24.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Jumătate dintre ei vor fi prezenţi la secţii de votare din toată ţara pentru a culege informaţii de la cei care au pus ştampila pe buletinul de vot.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Dacă îi întâlniţi şi vă pun întrebări e bine să ştiţi că nu vă reţin mai mult de un minut şi că toate informaţiile personale pe care le daţi rămân confidenţiale.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Operatorii de interviu vor purta veste albe, cu sigla Institutului, şi legitimaţii care arată astfel. Informaţiile culese de aceştia vor ajunge în patru centre de date - trei aflate la sediul IRES de la Cluj-Napoca şi unul în studioul Digi24 Bucureşti. 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cine poate cere anularea ALEGERILOR PREZIDENȚIALE 2014?

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cum poate verifica un alegător unde votează și dacă figurează în listele electorale permanente?

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Emil Hurezeanu: De ce trebuie să mergem la vot? 

SONDAJ IRES. Topul candidaților la prezidențiale, la sfârșitul campaniei electorale

SONDAJ IRES. Topul candidaților la prezidențiale, la sfârșitul campaniei electorale

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Românii vor veni în număr mare la vot, arată cel mai recent sondaj IRES, făcut la comanda Digi24. Doi din trei români vor participa la alegerile prezidenţiale.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Klaus Iohannis și Victor Ponta, printre preferați

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 În continuare, arată datele IRES, principalii doi competitori sunt Victor Ponta şi Klaus Iohannis, la distanţă mare de ceilalţi candidaţi.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 65 la sută dintre românii cu drept de vot chestionaţi de operatorii IRES spun că vor merge la urne duminică. Doar 14 procente declară că nu au de gând să voteze în primul tur.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Evenimentele din ultima perioadă nu i-au influenţat foarte mult pe alegători, arată datele sondajului IRES. Doar 12 procente dintre votanţi spun că s-au decis să meargă sau să NU meargă la vot în ultima săptămână. Cei mai mulţi, adică 70 la sută, ştiu ce vor face în ziua alegerilor încă de acum o lună.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Datele IRES arată că în continuare pe primele două locuri la intenţia de vot se află candidaţii principalelor formaţiuni politice: Victor Ponta şi Klaus Iohannis. 41 la sută pentru candidatul alianţei PSD-UNPR-PC , faţă de 30 la sută pentru reprezentantul PNL-PDL. Pe locul al treilea, în topul preferinţelor românilor contactaţi de operatorii IRES se află Elena Udrea, cu 7 la sută, depăşind-o pe Monica Macovei la un procent.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 85 la sută dintre cei chestionaţi au ţinut cont de personalitatea candidatului atunci când şi-au stabilit opţiunea politică. 69 la sută dintre ei au fost interesaţi de programul candidatului.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Sondajul IRES a fost realizat telefonic, pe 29 octombrie, pe un eşantion de 1194 de subiecţi.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Primul efect de campanie de care noi, sociologii, nu vorbim mult, pentru ca nu e spectaculos, e ca oamenii cauta informații care să le confirme optiunea de dinainte”, a spus Vasile Dâncu, sociolog.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 Digi24 va prezenta duminică, la ora 21, cu ajutorul IRES, primele estimări privind rezultatul votului.

Ion Iliescu spune că această campanie a fost „poate cea mai lipsită de relief şi cea mai departe de agenda cetăţenilor”

Emil Hurezeanu, radiografia campaniei electorale: Iohannis-duhul din sticlă și Ponta-membru al unei tabere de mandarini

 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Românii din străinătate stau la cozi de sute de metri ca să voteze - FOTO
Doi miri din Galați au plecat de la petrecere direct la vot

 

REZULTARE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Astăzi şi pe 16 noiembrie, cei care votează îşi vor alege drumul. Celor care lipsesc de la vot, acesta le va fi impus. Nu-i lăsaţi pe alţii să opteze pentru voi! Astăzi, alegeţi-vă preşedintele, alegeţi să fiţi informaţi, alegeti Digi24, pentru că aici informaţia este la putere. Pe parcursul zilei, noi şi corespondenţii noştri vă vom arăta de ce este important votul vostru, ce se întâmplă în secţiile din ţară şi din străinătate, ce moştenire va primi viitorul şef de stat şi ce îşi doresc românii de la preşedintele lor.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Peste 18 milioane de români cu drept de vot sunt înscrişi pe listele electorale pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale. Urnele se deschid la ora 7 dimineaţa şi se închid la ora 21:00.  

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. A început votul în Noua Zeelandă şi Australia

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cum ne exercităm corect dreptul la vot

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. AEP: Numărul total de alegători înscrişi pe liste

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Unde votează românii care nu se află în localitatea de domiciliu în ziua votului?

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. AFLĂ CARE ESTE SECȚIA TA DE VOTARE AICI 

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cum poate verifica un alegător unde votează și dacă figurează în listele electorale permanente?

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE SONDAJ IRES. Topul candidaților la prezidențiale, la sfârșitul campaniei electorale

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Fișa de post a președintelui

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Cine poate cere anularea ALEGERILOR PREZIDENȚIALE 2014?

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Moldovenii nu au habar cine sunt candidaţii. "Eu nu ştiu ce campanie e aceasta"

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri