SĂPTĂMÂNA PREȘEDINȚILOR. Mesajele telespectatorilor Digi24 pentru viitorul șef al statului

Data publicării:
basescu iohannis mediafax-1

Maria Lucia Anderes: „Domnului preşedinte Băsescu, considerăm că a făcut multe lucruri bune pentru România. Aşteptăm de la noul preşedinte Klaus Iohannis combaterea corupţiei începând cu Guvernul şi schimbarea multor, ambasadori care nu au învăţat nimic, nici în materie de imagine, nici în organizare”.

Daniela Skowronschi: „Mulţumiri preşedintelui, încă în funcţie, pentru lupta împotriva marilor corupţi şi funcţionarea justiţiei. Mult succes preşedintelui ales, Klaus Iohannis, în lupta contra corupţiei, pentru creşterea nivelului de trai şi îmbunătăţirea sistemului sanitar”.

Sofia Puica: „Să uite de făcut avere! Să se gândească ce poate să facă pentru această ţară, să nu mai fim sub bocancul nimănui. Să redevenim o ţară în care să ne hotărâm noi soarta, nu alţii”

Irina Luca: „Multe lucruri nu poate face. Oricum, să fie preşedintele tuturor românilor, să reprezinte ţara oriunde, cu respect, şi să rezolve problemele românilor din Harghita şi Covasna”.

Aurelian Teodorescu: „Dacă a început să racoleze politicieni din staful lui Băsescu, e clar! Înseamnă că România e sortită pieririi”.

Ionela Buzlea: „Până acum au fost vorbe multe şi fapte puţine.. de acum vreau fapte multe şi vorbe puţine. Vă rugăm să nu ne dezamăgiţi domnule Klaus Iohannis. Vrem să nu vă pătaţi numele bun pe care îl aveţi”.

Livius Cătană: „T. Băsescu a fost un politician complex. K. Iohannis va fi un politician complex”.

Laura Iulia Bordea: „Dl. Băsescu merită tot respectul. Îl apreciez foarte mult pentru tot ceea ce a făcut şi pentru forţa de care a dat dovadă când opoziţia a vrut să-l dea jos. Consider că a fost cel mai bun preşedinte de la revoluţie încoace. Domnului Iohannis îi doresc să respecte linia domnului Basescu şi să îşi aducă aminte că o ţară în care domneşte corupţia nu va progresa niciodată”.

Manuela Mateş: „Îi mulţumim domnului preşedinte Băsescu pentru toată lupta sa strategică. Îi mulţumim că a reuşit să îngenuncheze falşii conducători, iar noului preşedinte îi ţinem, cu stimă, pumnii”.

Irina Cazmir: „Respect domnule preşedinte Traian Băsescu pentru lupta contra unei politici odioase, pentru rezistenţa contra sistemului! Klaus Iohannis, mult succes în lupta care va începe în curând!

Bebe Măhăcean: „Pentru noul preşedinte: să aibă putere de muncă, înţelepciune şi să fie hotărât în luarea deciziilor pentru binele ţării, bunăstarea şi condiţiilor decente de viaţă ale românilor”.

Adriana Dinu: „L-am votat de 2 ori pe Traian Băsescu, cu încredere 100% că va fi un preşedinte bun, curajos. Nu m-a dezamăgit, chiar dacă a mai făcut şi greşeli. E om şi nu e perfect, dar s-a luptat pentru România. Pe K. Iohannis l-am votat în cele două tururi de scrutin, tot cu 100% încredere. Sper să nu ma dezamăgească. Să lupte cu toţi cei care nu vor binele acestei ţări!”.

Adrian Santafer: „Mi-aş dori ca T. Băsescu să rămână în politică, în opoziţie. Atunci am ştii cu adevărat că opoziţia există. Aşteptările sunt mari de la K. Iohannis. Mi-e teamă să nu devină un al doilea E. Constantinescu”.

Rodica Drăguşanu: „T. Băsescu a avut un moment de mare sinceritate când la o discuţie cu faţă în faţă cu I. Iliescu a afirmat Să fim sinceri, domnule, nici eu, nici dumneata, nu trebuia să fim acum aici. Sunt 100% de acord!

Nelu Roman: „Sperăm ca dl. Iohannis să ne arate că, într-adevăr, îi pasă de această ţară şi de locuitorii ei”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri