Actriță de teatru, arestată pentru că ar fi încercat să împingă o femeie în fața metroului

Data actualizării: Data publicării:
Keira Keeley
Keira Keeley

O actriță de 35 de ani, care a jucat în mai multe spectacole pe Broadway, este acuzată că ar fi încercat să împingă o femeie în fața metroului în Union Square.

keira-keeley-04
Keira Keeley

Keira Keeley și-ar fi ales presupusa victimă la întâmplare, o femeie în vârstă de 57 de ani din cartierul Bronx, Leonore Gonzalez, au declarat surse din poliție pentru New York Post.

În timp ce femeia aștepta metroul pe peron, sâmbătă, la puțin timp după miezul nopții, Keeley ar fi îmbrâncit-o de la spate. Gonzalez ar fi reușit în ultima clipă să se prindă de o bară, evitând astfel contactul cu șinele de metrou.

Un polițist a auzit țipetele femeii, iar mai târziu un martor i-ar fi povestit acestuia că tânăra actriță ar fi împins-o intenționat pe Leonore Gonzalez în direcția metroului care se apropia de stație.

Gonzalez a explicat poliției că nu a văzut-o pe Keeley apropiindu-se de ea. Femeia a suferit o lovitură la cotul drept și la încheietura aceleiași mâini.

Keira Keeley a declarat inițial, în arest, că s-a ciocnit accidental de Gonzalez. Ulterior, a afirmat că în acea noapte ieșise în oraș cu iubitul ei, Jeff, și că ar fi consumat alcool, precizează New York Post.

Actrița a admis că se afla într-o stare de surescitare în așteptarea metroului, însă a negat că ar fi îmbrâncit-o pe femeie.

Keeley, acuzată de tentativă de atac cu intenția de a răni, poate ieși pe cauțiune, contra sumei de 7.500 de dolari.

Polițiștii spun că incidentul nu a fost surprins de camerele de supraveghere de pe peron și că vor să îl interogheze și pe operatorul metroului.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri