Acces în Unirea Shopping Center direct din stația de metrou

Data publicării:
unirea1

O investiție Unirea Shopping Center în valoare de aproximativ 4 milioane de euro a aliniat stația de metrou Unirea la standardele europene și oferă acum publicului un nivel superior de siguranță precum și acces direct în galeria comercială.

unirea1

Proiectul este rezultatul unui parteneriat Unirea Shoping Center și Metrorex.

Lucrările definite în proiect și deja executate, au inclus schimbarea radicală a finisajelor (tavanele, pardoselile și pereții), schimbarea totală a iluminatului și suplimentarea corpurilor de iluminat, înlocuirea ușilor de acces în stație precum și a balustradelor în zona de protecție a pasagerilor.

 

Stația de metrou din incinta magazinului Unirea Shopping Center a fost renovată, modernizată, iar acum include o galerie comercială de cca 2.000 mp, cu 15-16 magazine, care duce direct în centrul comercial și acoperă o gamă largă de servicii, de la telefonie mobilă, până la magazine de accesorii, curățătorie, sau patiserie. Galeria va fi deschisă oficial în septembrie, iar cei mai multi chiriași se află deja în faza finală a lucrărilor de finisaje interioare.

Unirea Shopping Center a devenit astfel al doilea centru comercial din Capitală care beneficiază de acces direct din stația de metrou, facilitând traficul publicului către magazinele din galeria comercială și din mall, dar și către transportul public.

Carmen Adamescu, Director General și Președinte al Consiliului de Administrație al Unirea Shopping Center SA, spune că este important să ținem cât mai mult legătura cu bucureștenii și nu numai cu ei, ci cu toți clienții magazinului, asigurându-le tuturor un acces ușor la cumpărături, mai ales atunci când ne bucurăm de o asemenea locație în oraș, ultra premium, adevărat punct de reper al Capitalei, cum este magazinul Unirea:” Ne simțim responsabili pentru orașul în care ne desfășurăm activitatea și impreuna cu echipa de management ne bucuram ca am reușit să finalizăm un proiect care aduce beneficii tuturor: și centrului comercial și orașului și publicului larg."

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri