Adolescenta trimisă în judecată pentru că și-a aruncat iubitul din tren, după o ceartă

Data publicării:
cale ferata veche
Două trenuri care transportau cereale s-au ciocnit în Vrancea. Foto: Digi24

O adolescentă de 17 ani a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, fiind acuzată că şi-ar fi împins iubitul din tren, în urma unui conflict. Băiatul a ajuns pe teresamentul de lângă linii, fiind rănit, scrie News.ro.

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Lavinia Boţi, în vârstă de 17 ani, a fost trimisă în judecată pentru tentativă de omor.

Fapta s-a petrecut în noiembrie 2016, pe vremea când fata avea doar 16 ani.

”Inculpata Boţi Lavinia călătorea împreună cu persoana vătămată B.R. cu un tren pe ruta Timişoara-Giulvăz, pe fondul unui conflict spontan, desfăşurat în apropierea uşii unui vagon ce era deschisă, inculpata a împins persoana vătămată prin respectiva uşă, în timp ce trenul se afla în mişcare”, se arată în comunicat.

Tânărul a ajuns pe terasamentul de lângă liniile de cale ferată, suferind leziuni ce au necesitat un număr de 30 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

”Acţiunea inculpatei a fost de natură să creeze o stare de pericol pentru viaţa persoanei vătămate”, mai spun procurorii.

Dosarul a fost trimis Tribunalului Timiş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri