Ambasada Suediei promovează un fes purtat de Dacian Cioloș la proteste

Data actualizării: Data publicării:
caciula

Ambasada Suediei promovează, pe pagina oficială de Facebook, un fes purtat de fostul premier Dacian Cioloș la protestele de duminică seara. Căciula este fabricată de o firmă suedeză, încă din 1964, și costă 43 de euro.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Fesul fostului premier a ajuns în atenția Ambasadei Suediei, care a postat un mesaj în care promovează căciula produsă de compania Fjällräven. „Impresionat de căciula fostului premier Dacian Cioloș văzută în imaginile de la TV? Este o căciulă suedeză, produsă de Fjällräven. Încă din 1964, Fjällräven produce pentru Suedia îmbrăcăminte practică. Acum, produsele Fjällräven sunt purtate în întreaga lume”, scrie Ambasada Suediei, care le lasă și un link doritorilor care vor să achiziționeze produsele.

În 2006, fostul președinte Traian Băsescu atrăgea atenția, pe Valea Oltului, purtând un fes produs de o firmă italiană. Căciula costa în jur de 100 de lei și putea fi achiziționată doar prin comandă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri