Bărbatul care şi-a omorât fosta iubită pentru că nu voia să se împace cu el s-a sinucis în penitenciar

Data publicării:
banda cu inscrisul „politia nu treceti” folosita la locul unei crime
Un bărbat din Roman și-a înjunghiat soția și două fetițe gemene. Foto: captură Digi24

Bărbatul din judeţul Argeş care, în luna martie, şi-a omorât fosta iubită cu mai multe lovituri de cuţit şi a fugit, fiind apoi prins de poliţişti şi arestat preventiv, s-a sinucis în Penitenciarul Mioveni, unde era încarcerat, relatează News.ro.

Surse judiciare spun că bărbatul a folosit un cuţit pe care ar fi avut permisiunea să-l deţină în penitenciar. Bărbatul din localitatea argeşeană Moşoaia, care în luna martie şi-a ucis fosta iubită, mamă a doi copii de opt şi zece ani, fusese prins de către poliţişti în 13 martie şi arestat preventiv pentru omor, fiind încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul urma să fie trimis în judecată pentru omor. Potrivit surselor citate, bărbatul s-a înjunghiat în celula sa din Penitenciarul Mioveni cu un cuţit pe care ar fi avut permisiunea să-l deţină. Parchetul Tribunalului Argeş a deschis o anchetă în acest caz.

Bărbatul a avut o relaţie de mai mulţi ani cu femeia pe care a ucis-o şi se despărţiseră la începutul anului. La începutul lunii martie, el a venit la fosta iubită cerându-i să se împace, însă aceasta a refuzat, pe motiv că bărbatul obişnuia să bea şi devenea violent, susţineau apropiaţi ai familiei. După ce a înjunghiat-o mortal pe femeie, în vârstă de 30 de ani, bărbatul a fugit şi a încercat să se sinucidă în momentul în care a fost prins de poliţiştii, el fiind internat în spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri