„Cabină de duș cu cădiță”, cumpărată pentru biroul lui Mitulețu-Buică, șeful AEP

Data publicării:
Florin Mitulețu-Buică
Florin Mitulețu-Buică. Foto: Inquam Photos / George Călin

Autoritatea Electoral Permanentă a cumpărat o „cabină duș Thera 2, profil crom, geam sablat 6 mm, baterie spălător/cadă, cu furtun și telefon duș, rik”, precum și o „cădiță de acril kyros cu sifon și ventil pentru biroul președintelui instituției. A costat 1.521 de lei fără TVA. Șeful AEP, Florin Mitulețu a explicat că stă la serviciu și câte 24 de ore și că nu se poate prezenta neîngrijit la întâlniri la care reprezintă instituția. De altfel, birourile șefilor de instituții sunt prevăzute de obicei cu o baie privată, în care aceștia pot face și duș.

Florin Mitulețu-Buică, președintele AEP: Cabinetul președintelui, încă din trecut a fost prevăzut cu instalarea unei cabine de duș în baia președintelui. În perioada asta se desfășoară o etapă de reabilitare a cabinetului la ferestre, podea și la discuțiile pe care le-am avut s-a stabilit să se monteze acea cabină. Am dat OK-ul pentru a fi achiziționată o astfel de cabină, deoarece spațiul era prevăzut pentru așa ceva.

Să știți că eu sunt un om care lucrez până seara târziu și e posibil, așa cum am avut nevoie ca secretar general de cabină de duș pentru că am stat și 24 de ore la serviciu. Sunt convins că și acum va fi momentul să o folosesc ca să pot să merg la o altă instituție îngrijit, să nu fiu neîngrijit când reprezint instituția. Există orice motivare și motivație, cred eu, ca să existe acea cabină.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri