Casa pierdută de Iohannis | Ce spun chiriașii

Data publicării:
klaus iohannis captura

Reprezentanţii băncii cu sediul în casa pierdută de preşedintele Klaus Iohannis spun că vor renunţa în curând la contract.

Într-un comunicat pentru Digi24, aceştia spun că oricum contractul de închiriere a ajuns la termen, iar cu această ocazie sediul va fi mutat.

Mai mult, reprezentanții băncii spun că au aflat despre situaţie din presă şi că nu a venit nimeni să le spună oficial.

Având în vedere situaţia juridică a imobilului, despre care reprezentaţii băncii au aflat din presă, nefiind informaţi în mod oficial de nicio autoritate, banca a decis să nu mai încheie un nou contract de închiriere. Astfel, întrucât contractul de închiriere a ajuns la termen, în prezent, banca este în proces de mutare din sediul respectiv”, se arată în comunicatul băncii.

Banca respectivă a funcţionat în casa de pe Nicolae Bălcescu, din centrul Sibiului, din anul 2001. La început, Klaus Iohannis primea chirie 20.000 de dolari pe an, ulterior suma anuală a ajuns la 60.000 de euro.

Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului, care îi aducea cele mai mari venituri. Curtea de Apel Pitești s-a pronunțat miercuri asupra contestației în anulare depuse de avocații președintelui, după ce, anul trecut, soții Iohannis şi-au pierdut calitatea de proprietari.

Preşedintele a transmis prin purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale că respectă deciziile instanţelor de judecată.

Preşedintele României a luat act de hotărârea civilă a Curţii de Apel Piteşti de astăzi. Preşedintele s-a conformat deciziei instanţei încă din noiembrie 2015, când a fost pronunţată decizia irevocabilă de către Curtea de Apel Braşov”, a declarat Mădălina Dobrovolschi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri