Case care n-au nevoie de autorizații de construcție

Data publicării:
casuta-mobila-primavara

Un investitor român, specializat în vânzarea de mese de biliard, s-a apucat în paralel de un alt business, care încearcă să evite autorizațiile de construire.

Căsuțele sunt construite pe roți și pentru acestea este nevoie doar de un teren și o autorizație de amplasare, ca în cazul rulotelor, potrivit Profit.ro. "Autorizațiile de construire nu se dau întotdeauna, iar atunci când se dau, durează mult, costă și, uneori, sunt cu șpagă...", povestește Mircea Cristescu, reprezentantul firmei La Famiglia, prezent la târgul imobiliar tIMOn.

Cel care încearcă la rândul său un astfel de business, propus pieței locale și în urmă cu patru ani de o altă firmă, nu este nici constructor și nici dezvoltator imobiliar. Adrian Tăbăcaru vinde mese și accesorii de biliard, hockey, fotbal mecanic și darț.

Căsuțele pot avea 60 de metri pătrați sau chiar mai mult. Dar cine se mulțumește cu mai puțin își poate comanda și o astfel de locuință de doar 20 de metri pătrați.

Dacă sunt pe roți, explică Mircea Cristescu, pentru ele nu se cere și nu se plătește autorizație de construcție. Pentru o locuință pe roți este nevoie doar de un teren plat și de o autorizație de amplasare, mult mai ușor de obținut și mult mai ieftină decât autorizația de construire.

Citiți detalii pe Profit.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri