Cătălin Ivan: Un nou proiect în interiorul PSD, prezentat în 2018

Data actualizării: Data publicării:
catalin ivan - fb

Social-democrații nemulțumiți de actuala conducere a PSD „lucrează” și își vor prezenta proiectul în prima parte a anului viitor. „Conducerea actuală, practic nu mai există, Liviu Dragnea fiind un membru care mimează că mai conduce PSD”, a declarat europarlamentarul Cătălin Ivan.

catalin ivan - fb
Sursă foto: Facebook

Fostul purtător de cuvânt al PSD susține că „în jurul lui Dragnea sunt tot mai puțini oameni” și că social-democrații cu vechime doresc să evite ca partidul să aibă soarta PNȚCD.

Există un grup în PSD, tot mai mare, care lucrează la un nou proiect pentru PSD, iar în prima parte a anului viitor va fi prezentat public. Este un proiect complex, cu tot ceea ce înseamnă mecanisme interne de funcționare ale unui partid modern. În jurul lui Dragnea sunt tot mai puțini oameni, se vede clar că a ținut captiv acest partid cu oameni veniți din afara partidului. El controlează ce mai poate controla cu oameni din PD și PRM - Darius Vâlcov de la PD, iar Codrin Ștefănescu și Olguța Vasilescu din PRM. În rest, sunt oameni nemulțumiți de felul în care merge partidul sau situația în care se află PSD, deci nemulțumirea este mare, iar noi, grupul care lucrează, nu stăm să vedem ce se întâmplă cu Liviu Dragnea și vom propune membrilor de partid un nou proiect în interiorul PSD”, a spus Cătălin Ivan.

În opinia europarlamentarului, faptul că mitingul de amploare despre care vorbea PSD nu va avea loc arată că actualul șef al partidului nu se mai bucură de susținere.

Am realizat cu toții pericolul, membrii de partid vechi, care am fost doar în PSD, și vom lua atitudine. Conducerea actuală, practic nu mai există, Liviu Dragnea fiind un membru care mimează că mai conduce PSD. Faptul că acel miting de un milion de membri nu mai are loc, că nu mai au mitinguri în țară de susținere pentru Liviu Dragnea, arată că partidul s-a decuplat de Liviu Dragnea și de cei din jurul lui”, a mai spus europarlamentarul PSD.

Cătălin Ivan a participat joi, la Facultatea de Studii Economice și Gestiune a Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai, la prima dezbatere din mediul universitar organizată pentru analizarea proiectului de scoatere în afara legii a acțiunilor la purtător. Dezbaterea este organizată de Asociația Inițiativa pentru Dezvoltare „RoAction”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri