Ce declara Dragnea, recent, despre averea din Brazilia

Data actualizării: Data publicării:
LIVIU DRAGNEA Facebook

Povestea averii din Brazilia a lui Liviu Dragnea a fost, de-a lungul timpului, subiectul mai multor discuţii în mass-media şi spaţiul public. Chiar Liderul PSD s-a exprimat pe acest subiect, însă, a dat constant asigurări că nu poate fi găsit nimic compromiţător.

LIVIU DRAGNEA Facebook

Întrebat, miercuri, de o jurnalistă dacă a avut şedinţe în Fortaleza, Brazilia, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus: „Nu am avut nicio şedinţă în Fortaleza. Sunt sigur. Şedinţele le-am ţinut aici”.

Chestionat în continuare dacă nu are afaceri în Brazilia, liderul PSD a răspuns iritat că nu deţine nicio proprietate acolo.

„Doamnă, eu nu am nicio afacere în Brazilia, nu am nicio proprietate în Brazilia. E o legendă care circulă de foarte mulţi ani. Dacă dumneavoastră sau alţii îmi găsiţi acolo proprietăţi, vă promit că le donez”, a precizat Liviu Dragnea, potrivit News.ro.

La insistenţele jurnalistei, care l-a întrebat dacă nu a stat niciodată în Fortaleza la pensiunea domnului Campos, preşedintele PSD a spus că el merge de 11 ani în Brazilia şi va continua să facă acest lucru.

„Eu merg în Brazilia de 11 ani şi vă anunţ şi îi anunţ pe toţi cei care sunt preocupaţi de asta că o să mai merg. Aşa cum am mai mers şi în alte locuri din ume, am stat în Brazilia în foarte multe locuri. Brazilia e o ţară mare. Nu am făcut nimic ilegal. Din câte ştiu eu, am avut şi încă am dreptul să circul în această lume, punct”, a subliniat liderul PSD.

Chestionat de câte ori a stat pe strada Cocotierilor din Fortaleza, Dragnea a afirmat că nu cunoaşte această stradă.

Întrebat în continuare ce a făcut cu cei 4,9 milioane de lei pe care i-ar fi încasat de la Costel Comana, preşedintele PSD a spus ironic că „a cumpărat cocotieri”. 

"Nu am plantaţie de cafea în Brazilia sau în altă parte a lumii. Nu am proprietăţi sau afaceri în afară de cele trecute în declaraţia de avere. Poate că mi-aş fi dorit să am. ANI m-a verificat trei ani de zile pe mine şi pe familia mea. Nu ştiu de unde a apărut informaţia. M-am supărat. În Brazilia e un început de criză economică", declara Liviu Dragnea şi vara trecută, la o televiziune.

Într-o altă declaraţie pe marginea averii din Brazilia, Liviu Dragnea arăta că totul, în cazul său, se găseşte în declaraţia de avere. "Mă aştept şi la presiuni împotriva mea, la dosare. Un ONG şi un site vor să vadă ce am eu în brazilia, plantaţii. Nu am absolut nimic în Brazilia. Tot ce am, e în declaraţia de avere", spunea liderul PSD câteva zile mai târziu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri