Cea mai periculoasă bandă de hoți români a fost arestată în Spania. Metoda „surfing” prin care au dat zeci de lovituri

Data actualizării: Data publicării:
surfing

După ce timp de 5 ani au spart în timpul mersului numeroase camioane de marfă pe autostrăzile din Spania, membrii celei mai periculoase bande de hoți români au fost arestați, relatează corespondentul Digi24 Ciprian Bălțoiu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Metoda numită surfing a fost prelută de banda de români de la o grupare de hoți ce a acționat ani de zile în România. Metoda constă în apropierea unui autoturism 4x4 de partea din spate a unui camion de marfă, în timp ce un alt autoturism este plasat în fața camionului, pentru a-l obliga să păstreze o viteză constantă.

Unul dintre hoți urca pe capota mașinii și deschidea ușile camionului. În Spania, metoda a fost perfecționată, la furt participând și un al treilea autoturism, unde ajungeau obiectele furate din camion.

Hoții români au fost încercuiți de poliție într-o casă, pe când se pregateau de o nouă lovitură. 6 ore au negociat polițistii cu cei 10 români până când acestia s-au predat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri