Cioloș: Încă mai găsim viciile comunismului în societate

Data publicării:
dacian ciolos govro

Evoluția României din ultimii ani nu ar fi fost posibilă fără sacrificiul eroilor din decembrie 1989, afirmă premierul Dacian Cioloș, într-un mesaj video de pe pagina sa de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Evoluția pe care România a cunoscut-o în ultimii ani, cu toate imperfecțiunile ei, nu ar fi fost posibilă fără sacrificiul eroilor martiri din decembrie 89, fără curajul și mai ales fără încrederea că sacrificiul lor va putea fi valorificat de societatea românească în viitor. Este o lecție de viață pe care ne-au servit-o eroii martiri din decembrie 89 și este important acum cum onorăm acest sacrificiu, prin modul în care ne asumăm prezentul și viitorul, prin deciziile pe care le luăm astăzi”, afirmă Dacian Cioloș, potrivit Agerpres.

El reamintește că, pentru români, zilele din preajma Crăciunului semnifică recâștigarea libertății și a democrației.

„Și asta datorită sacrificiilor eroilor martiri care au căzut în decembrie 1989. Lor le datorăm schimbarea pentru totdeauna a istoriei României și evoluția pe care țara a cunoscut-o în ultimii ani. Tot lor le datorăm și debarasarea pentru totdeauna de comunism, cu toate metehnele care au viciat profund societatea românească, vicii pe care, din păcate, încă le mai găsim și mai avem de luptat pentru a le elimina din societate”, subliniază Dacian Cioloș.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri