Circulaţia pe nouă drumuri naţionale este întreruptă, sunt probleme și pe calea ferată

Data actualizării: Data publicării:
DN15 drum Tg Neamt Poiana Largului 3 200417

Nouă drumuri naţionale, majoritatea din judeţul Vaslui, precum şi porturile de la Marea Neagră erau închise, vineri dimineață, din cauza zăpezii şi a viscolului. Dimineaţă, pe autostrada A1 s-a format polei, traficul fiind deviat temporar, după producerea unor accidente.

DN15 drum Tg Neamt Poiana Largului 4 200417

ACTIUALIZARE 10:15 Probleme sunt şi pe calea ferată. Trenurile întârzie din cauza vântului care a dărâmat copacii pe şine. Cea mai mare întârziere este de aproape 4 ore. Şi trenurile care pleacă din Gara de Nord ar putea avea întârzieri, însă motivele sunt diferite - de vină e un protest spontan al angajaţilor CFR Călători. 

ACTUALIZARE 10:10 Şi Drumul European care merge spre vama Albiţa este închis. Sunt 20 maşini blocate în nămeţi, iar autorităţile se luptă cu viscolul pentru a debloca drumul. 

ACTUALIZARE 10:00 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, din cauza zăpezii şi a viscolului, traficul rutier este întrerupt pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

- DN26 Vânători - Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui;

- DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Folteşti) şi limita cu judeţul Vaslui;

- DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui ;

- DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui;

- DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;

- DN15C Agapia – Bălţăteşti, judetul Neamţ

- DN15D Piatra Neamţ – Roman, judetul Neamţ;

- DN11A Podu Turcului  - Bârlad, în judeţul Vaslui.

În judeţul Tulcea, traficul rutier este blocat pe DN22A Ciucurova – Topolog, din cauza unui autotren care a derapat, din cauza zăpezii viscolite.

În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Târgu Frumos - Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.

În județul Constanța, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră (Constanța-Nord, Constanța-Sud, Midia și Mangalia).

ACTUALIZARE 7:50  Traficul închis şi pe DN 15D Piatra Neamţ-Roman; şapte drumuri naţionale sunt blocate

Traficul rutier a fost închis, vineri dimineaţă, şi pe DN 15D Piatra Neamţ-Roman, în prezent fiind blocate şapte drumuri naţionale. De asemenea, circulaţia pe DN7 Sibiu - Râmnicu Vâlcea se desfăşoară pe un singur sens, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme, în zonă formându-se coloane de maşini.


 

Din cauza vremii, traficul rutier este întrerupt pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale: 

- DN26 Vânători - Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui;

- DN24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN26 (zona Tuluceşti) şi limita cu judeţul Vaslui;

- DN24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui ;

- DN24B Albiţa – Huşi, judeţul Vaslui;

- DN2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui;

- DN11A Podu Turcului  - Bârlad, în judeţul Vaslui. Probleme pe acest drum sunt şi pe raza judeţului Vrancea.

În judeţul Iaşi, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe 28A Târgu Frumos - Paşcani, din cauza ninsorii viscolite.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe tronsonul kilometric 106 – 120, pe carosabil s-a format polei, traficul fiind deviat pe DN65 prin municipiul Piteşti. Poliţiştii recomandă şoferilor să mărească distanţa în mers între autovehicule, să reducă viteza şi să nu bruscheze comenzile.

În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, sunt suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră - Constanţa-Nord, Constanţa-Sud, Midia şi Mangalia.

În jurul orei 5:30, în judeţul Vrancea, traficul feroviar a fost reluat pe magistrala 500, între staţiile Pufeşti şi Adjud, după remedierea avariei survenite la firul purtător al liniei de contact.

(sursa: News.ro)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri