Criminalul poliţistului din Suceava nu are regrete şi a cerut să fie eliberat: „Polițiștii sunt niște abuzatori”

Data publicării:
besa
Foto: Monitorul de Suceava

Bărbatul care l-a ucis pe poliţistul Sorin Vezeteu, pe peronul Gării din Burdujeni, cu multiple lovituri de cuţit, a fost adus, joi, din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Suceava, unde s-a judecat contestaţia sa împotriva măsurii arestării preventive, scrie Monitorul de Suceava.

besa
Foto: Monitorul de Suceava

Ioan Beşa a afirmat în fața jurnaliștilor că nu are nicun regret: „Nu îmi pare rău. (N.r. Polițiștii) Sunt nişte abuzatori care lucrează nedreptatea, ca să se ştie”, a spus acesta, pe treptele Magistraturii.

Mai mult, bărbatul le-a cerut judecătorilor să îl pună în libertate. Potrivit Monitorul de Suceava, Vasile Ciubotaru, avocatul desemnat să-l reprezinte pe Beşa din oficiu, a declarat:

„Inculpatul a formulat o contestaţie împotriva încheierii prin care a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Inculpatul se apără susţinând că va da declaraţii în faţa instanţei, când va fi judecat. Am solicitat să se aibă în vedere contestaţia acestuia, el arătând că măsura de arestare preventivă nu este potrivită pentru el”, a explicat avocatul. 

Curtea de Apel Suceava a respins contestaţia lui Beşa şi a menţinut măsura de arestare preventivă a acestuia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri