Dragnea și Firea, mesaj pentru români de Ziua Naţională

Data actualizării: Data publicării:
160605_gabriela_firea_002_INQ_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a transmis, pe Facebook, un mesaj de Ziua Naţională, în care arată că România trebuie să aibă un ideal, idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le transmite la rândul ei românilor „La mulţi ani”, într-un mesaj video în care apare alături de soţul său, Florentin Pandele, şi de cei doi copii ai lor.

160605_gabriela_firea_002_INQ_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Visul unităţii noastre naţionale a fost realizat, în urmă cu aproape 100 de ani, prin jertfa pe front a soldaţilor, prin elanul naţional al populaţiei şi prin acţiunea unor oameni politici extraordinari. Aceşti oameni înţelepţi, demni şi curajoşi au făcut, împreună cu Armata şi cu voluntarii, România de peste 100 de ani, România de astăzi. Ei au construit unitatea şi suveranitatea naţională. Este datoria noastră să le urmăm exemplul şi să ne gândim la următoarea sută de ani. România trebuie să aibă un ideal, idealul unei ţări suverane şi prospere, respectate în lume. Să învăţăm lecţia înaintaşilor noştri şi să rămânem cu faţa la istorie. Numai aşa îl vom putea realiza. La mulţi ani, România! La mulţi ani, tuturor românilor!”, este mesajul liderului PSD.

Până la această oră, Liviu Dragnea nu a anunţat dacă va participa la vreun eveniment public de Ziua Naţională.

Firea a postat un mesaj video pe Facebook în care apare alături de soţul său, Florentin Pandele, primar la Voluntari, şi de cei doi băieţi ai loc. Ei sunt îmbrăcaţi în ii şi au la gât eşarfe tricolore, iar în piept cocarde.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„La mulţi ani, România, la mulţi ani, români”, transmite primarul Capitalei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri