După festivalul UNTOLD, reabilitarea Parcului din Cluj costă 300.000 de lei. Cine va suporta costurile

Data publicării:
untold
Foto: Facebook/Untold

Reabilitarea Parcului Central din Cluj-Napoca, unde s-a desfășurat o parte din festivalul Untold, va costa aproximativ 300.000 de lei. Organizatorii festivalului au anunțat că vor acoperi toate costurile de reabilitare.

untold
Foto: Facebook/Untold

Lucrările de reabilitare care vor fi executate includ pregătirea terenului și supraînsămânțarea, fertilizarea terenului, înlocuirea pavajelor, înlocuirea băncilor, a rigolelor și a stâlpilor de iluminat public, înlocuirea coșurilor de gunoi și plombarea gropilor.

”Organizatorii Untold şi-au propus ca în baza acordului de manifestare publică să vină în susţinerea comunităţii locale şi să acopere integral costurile de reamenajare a Parcului Central şi a parcului din vecinătatea Hotel Sport, reamenajare necesară atât în urma organizării festivalului, cât şi din cauza unor factori independenţi (canicula din ultima perioadă, organizarea în parc a altor evenimente, uzura normală a parcului de peste an). În acest sens, Primăria Cluj-Napoca a stabilit necesarul lucrărilor de modernizare: pregătire teren şi supraînsămânţare, fertilizare teren, înlocuire pavaj, înlocuire bănci, înlocuire rigole, înlocuire stâlpi de iluminat public, înlocuire coşuri de gunoi, plombare gropi. Costurile totale se ridică la suma de 282.354 lei şi vor fi suportate integral de către organizatorii Untold”, se arată în comunicat.

”Untold îşi propune să investească anual în dezvoltarea şi înfrumuseţarea Parcului Central, să devină un exemplu şi un catalizator pentru toţi organizatorii de evenimente care folosesc parcul, invitându-i ca alături de organizatorii festivalului să contribuie anual în dezvoltarea şi înfrumuseţarea acestuia, astfel încât să devină unul din cele mai frumoase spaţii verzi şi de relaxare din România”, se mai arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri