ADMITERE FACULTATE 2015. Politehnica îsi cazează gratuit candidaţii

Data publicării:
studenti examen site ASE

Politehnica Bucureşti oferă, pentru prima dată, cazare gratuită celor care vin să îşi depună dosarul la una dintre cele 15 facultăţi.

De aceeaşi facilitate beneficiază şi un însoţitor al tinerilor. Înscrierile au început de două zile şi se vor încheia vineri. Cea mai căutată universitate tehnică din România scoate la concurs aproape 5000 de locuri bugetate. Şi ca să atragă cât mai mulţi candidaţi, oferă în perioada admiterii cazare gratuită în cămine pentru ei şi câte un însoţitor.

Rămân în Bucureşti mai multe zile pentru toate formalităţile. Vrem să le asigurăm toate condiţiile încă de când păşesc prima oară pe poarta universităţii noastre”, a spus Mihnea Costoiu, rectorul Universităţii Politehnica.

Anul trecut, cea mai mare concurenţă a fost la Facultate de Inginerie Medicală, proaspăt înfiinţată. Au fost mai mult de 6 candidaţi pe un loc. Facultăţile de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor şi Ingineria Electrică urmează în topul celor mai căutate de absolvenţii de liceu. Acum, în prima zi de înscrieri, zeci de tineri şi-au depus dosarele la Facultatea de Automatică şi Calculatoare.

Candidaţii plătesc o taxă de 125 de lei la înscriere şi vor susţine examene de admitere la toate cele 15 facultăţi ale Politehnicii. Universitatea oferă gratuit meditaţii la matematică, fizică şi chimie.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri