Avort, iad şi blasfemie la orele de religie. O profesoară este acuzată că predă noţiuni nepotrivite şi hărţuieşte un elev

Data publicării:
Clipboard01-11

O profesoară de religie din Timişoara este acuzată că îi învaţă pe copii noţiuni nepotrivite. Părinţii mai multor elevi de la Şcoala nr. 19 din Timişoara sunt nemulţumiţi că dascălul le vorbeşte elevilor de clasa a IV-a despre avort şi iad. Scandalul a ajuns şi în atenţia inspectorilor şcolari, dar aceştia consideră că totul este în regulă.

 

Mama unui băiat aflat în clasa a IV-a la această şcoală reclamă faptul că fiul ei, retras de la ora de religie, este hărţuit în timpul orei. Femeia mai spune şi că profesoara predă noţiuni care ţin de avort, blasfemie sau iad, care i-ar putea marca pe copii. Alţi părinţi susţin aceste acuze, adăugând chiar că profesoara a dus copiii la biserică fară a avea acordul părinţilor, scrie Yahoo News Romania într-un amplu articol.

Oamenii au făcut reclamaţie Inspectoratului Şcolar Timiş, însă instituţia le-a transmis că lucrurile stau cât se poate de normal în şcoală.

Nemulţumiţi de răspunsul primit, părinţii au apelat şi la Asociaţia Secular-Umanistă din România. Aceştia solicită demisia reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, întrucât consideră că abuzurile sunt tolerate de către instituţie. Mai mult, asociaţia transmite că dacă nu se vor lua măsuri şi la nivel de minister, problemele ar putea fi rezolvate în instanţă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri