Cămine moderne pentru studenți

Data publicării:
studenti examen site ASE

Căminele unor universităţi din ţară le oferă studenţilor condiţii similare cu cele ale unui hotel de trei stele. Camerele au baie proprie, frigider, internet gratuit şi televizor. Iar taxele pornesc de la 130 de lei lunar.

Căminul Sport XXI este cel mai modern dintre cele 13 ale Universităţii Babeş-Bolyai. Are 500 de locuri de cazare, o sală de lectură şi wi-fi. Taxa lunară este de 170 de lei.

Studentă: „Super faine. Când am intrat mi-am dat seama că am o grămadă de spațiu numai pentru mine.”

Studentă: „ Avem totul personal, baia, camera, avem balcon, care e un lucru în plus, care am observat că nu sunt în alte cămine.”

Şi Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu le oferă studenţilor condiţii bune, contra unei taxe lunare de 200 de lei.

Student: “Avem sală de lectură unde avem şi televizor, la parter la fel unde ne întâlnim, mai discutăm.”

Student:Sunt foarte multumit, căminul arată foarte bine, avem si terenuri de joaca imprejur, asta e foarte bine fata de Republica Moldova, acolo eu tot am fost în unele cămine şi condiţiile erau foarte rele.”

Încântaţi de condiţiile de cayare sunt şi studenţii de la Universitatea de Vest din Timişoara. Aici, taxa lunară este de 130 de lei.

Într-o cameră locuiesc doar trei studenţi, iar pe fiecare palier există un oficiu pentru gătit şi o spălătorie modernă, dar şi o sală de lectură.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri