Cinci elevi cu medii de 2 vor studia Matematică-Informatică la un liceu din Teleorman

Data publicării:
liceu

Cinci elevi care au obţinut medii cuprinse între 2,77 şi 2,04 au fost admişi la Liceul Tehnologic Drăgăneşti-Vlaşca din judeţul Teleorman, unde vor studia la clasa de Matematică-Informatică. Patru elevi au intrat la licee din acest judeţ cu media 10, aceştia optând tot pentru clase de Matematică-Informatică.

Două treimi dintre elevii admişi la clasa de Matematică-Informatică a Liceului Tehnologic Drăgăneşti-Vlaşca din judeţul Teleorman au medii mai mici de 5, conform datelor publicate în urma repartizării computerizate. Din totalul de 16 elevi care vor face parte din această clasă, doar şase au medii mai mari de cinci, iar cinci dintre colegii lor au medii sub 2,77.

În schimb, la Colegiul Naţional ”Alexandru Ioan Cuza” din Alexandria, tot la clasa de Matermatică-Informatică, cea mai mică medie de admitere a fost 9,35. Patru elevi au intrat la licee din judeţul Teleorman cu media 10, cu toţii optând pentru specializarea Matematică-Informatică. Doi dintre aceştia au ales licee din municipiul Alexandria, unul a optat pentru un liceu din Turnu Măgurele, iar cel de-al patrulea va studia la un liceu din Roşiorii de Vede.

Peste 60 de elevi au intrat la licee din Teleorman cu medii mai mici de 3, iar cea mai mică medie de admitere în acest judeţ a fost 1,98.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri