De Crăciun, studenții îi scriu ministrului Educației

Data publicării:
scrisori

Profesori care să înţeleagă nevoile noastre. Adaptarea orarului la nevoile fiecăruia. Dacă reușești să îndeplinești măcar două dintre aceste dorințe, studenții electroniști îți vor fi recunoscători și îți vor face beculețe de Crăciun în fiecare an”.

Aceasta este promisiunea pe care i-o face ministrului Educaţiei un student al Facultăţii de Electronică și Telecomunicații.

Vladimir Dănilă, student la Facultatea de Electronică și Telecomunicații: „Unele materii ar trebui adaptate la nevoile de pe piață. Poate schimburi de experiență cu alte universități din străinătate”.

Studenţii din opt facultăți ale Politehnicii și ale Universității de Vest din Timişoara s-au alăturat campaniei EduCrăciun.

Studentă:„Mi-aș dori mai multă practică, să ieșim nu doar cu noțiuni teoretice. Locuri în cămin frumoase, burse”.

Student: „Am scris să ni se ofere hărți interactive, în cadrul secției de Geografie”.

În campania care a pornit de la o idee a studenţilor de la Economie s-au strâns 300 de scrisori cu dorinţe în doar două zile.

Remus Rădvan, preşedintele unei asociaţii studenţeşti: „Noi le colectăm pe toate și le vom trimite la Ministerul Educației, pentru a vedea, de la cel mai simplu nivel - studentul - care sunt adevăratele nevoi în educație”.

Scrisorile vor fi publicate pe internet în următoarele zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri