Elevă din Pașcani, acceptată la șapte universități din străinătate

Data publicării:
eleva

O elevă din clasa a XII-a de la Colegiul Tehnic Căi Ferate Unirea din municipiul Pașcani a fost acceptată la șapte universități din Marea Britanie și Danemarca, ea fiind singurul elev din localitate acceptat la o universitate din afara granițelor.

Claudia Amarei a aplicat și a fost acceptată la șapte universități din străinătate, cinci din Marea Britanie și două din Danemarca, prin intermediul ghidurilor complete pentru aplicare la universități UCAS, respectiv Optalgese.

„Pentru Colegiul Tehnic Unirea, eleva Claudia Amarei va rămâne cu siguranță ambasadorul care, începând de astăzi, va reuși să-i facă pe toți ceilalți uniriști mai ambițioși, mai responsabili și mai încrezători că, dorindu-ți cu adevărat, orice vis poate deveni realitate. Această tânără de aur a demonstrat, prin enorm de multă muncă și dăruire, că nimic nu este imposibil când vrei să țintești foarte sus în viață. Acest drum al minunatei noastre viitoare absolvente a început în luna ianuarie când s-a înscris la universitățile britanice Bath, Southampton, Greenwich, Cardiff, Middlesex și a continuat în martie când a aplicat pentru DANIA și Business Academy Aarhus din Danemarca. Surpriza uriașă a fost acceptarea ei la toate cele șapte universități alese”, a declarat profesoara Iuliana Gordin, de la Colegiul Unirea Pașcani.

Tânăra se pregătește temeinic în vederea obținerii unei medii foarte bune la examenul de bacalaureat, întrucât admiterea ei este condiționată de acest lucru.

Potrivit cadrului didactic, eleva a optat pentru universitățile din Southampton și din Bath din Regatul Unit și Business Academy Aarhus din Danemarca.

Sursa: Agerpres

Foto: Facebook Bit-tv Pascani

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri