FOTO. Ce condiții de tabără au elevii care au câștigat concursul „Anticorupție prin artă”

Data actualizării: Data publicării:
tabara1

O telespectatoare Digi24 semnalează un fapt care, spune ea, i se pare revoltător.  A trimis pe contul de Facebook al Digi24 câteva fotografii însoțite de mesajul: „Acestea sunt condițiile de cazare în tabăra pe care a primit-o fiica mea ca premiu pentru desenul făcut la concursul Anticorupție prin artă. O tabără la Predeal primită gratuit, dar pentru care a trebuit să plătim 50 de lei transportul. De remarcat modul de păstrare a puilor (prima fotografie)”. Iată imaginile:

Concursul de desen și grafică „Anticorupție prin artă”  a fost organizat pentru prima dată anul trecut de  Direcția Generală Anticorupție, în colaborare cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Centrul de Proiecte și Programe Educaționale și Sportive pentru Copii și Tineret București (PROEDUS) și Asociația Pro Democrația – Centrul Național de Coordonare. Concursul s-a adresat liceenilor și a avut ca obiectiv implicarea lor în transmiterea mesajelor anticorupție. Premiile au constat în 20 de locuri în tabere pentru vacanța de vară 2017.

Taberele pentru câştigătorii concursului Anticorupţie prin artă au fost puse la dispoziţie de către PROEDUS, asociaţie ce aparţine de Primăria Municipiului Bucureşti. PROEDUS are în această situaţie calitatea de organizator, Asociaţia Pro Democraţia şi Direcţia Generală Anticorupţie fiind parteneri, respectiv beneficiari ai proiectului.

Dacă şi dumneavoastră aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire, puteţi lua legătura cu noi pe e-mail (redactie@digi24.ro sau digivox@digi24.ro) sau pe contul nostru de Facebook. Totodată, ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe Whatsapp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri