Gafă la Ministerul Educaţiei: Judeţul Timişoara apare de patru ori într-un document în care oficialii critică performanţele elevilor

Data publicării:
timis

Nu doar elevii s-au făcut de râs la simularea naţională pentru Bacalaureat, unde mai puţin de jumătate din candidaţi au obţinut note peste 5ci şi oficialii Ministerului Educaţiei Naţionale. Într-un document oficial în care critică performanţele elevilor, aceştia demonstrează că au scăpări mari la geografie, fiind vorba chiar despre noţiuni care se însuşesc în clasa a IV-a: Timişoara este prezentată ca judeţ.

Greşeala apare în documentul în care oficialii Ministerului Educaţiei prezintă rezultatele simulărilor naţionale. S-ar fi putut crede că e doar o scăpare, dacă nu ar fi fost repetată în patru locuri, inclusiv în tabelul care indică cele mai proaste rezultate la Limba Română şi la Matematică. Avem aşadar în vestul ţării judeţul „Timişoara”.

În acelaşi document, cei de la Ministerul Educaţiei pomenesc o serie de măsuri menite să îmbunătăţească rezultatele elevilor.

Câteva ore mai târziu, greşeala a fost corectată pe site.

Nu este pentru prima oară când judeţul Timiş e înlocuit cu judeţul Timişoara. Astfel de greşeli au mai scăpat în trecut la Ministerul Economiei şi la Ministerul Dezvoltării şi Turismului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri