Hoteluri transformate în cămine pentru studenți

Data publicării:
hotel

Studenții care nu au prins un loc la cămin își caută cazare în această perioadă. Iar pe litoral, există și varianta să stea la hotel. Cum cei mai mulți își aleg un coleg de cameră, ajung să dea câte 750 de lei, de persoană. Față de o chirie obișnuită însă, în preț intră un loc de parcare și curățenie zilnică.

Acest hotel de trei stele din Mamaia se transformă în extrasezon în cămin pentru studenţi. 5 camere din cele 12 destinate studenţilor au fost deja ocupate.

Student: „Sunt condiţiile mai bune decât la celălalte cămine şi locuri de cazare, este mai aproape de mare.”

Sabina Mirică, recepţioner: „Camera dublă este 1.000 lei/lună cu toate utilităţiile incluse: bucătărie complet utilată, maşină de spălat, frigider.”

Şi în Constanţa, hotelierii au camere rezervate pentru studenţi, însă ceva mai scumpe. Costă în jur de 1.500 de lei. Bani care acoperă inclusiv curăţenia!

Cristina Zamfir, director hotel: „Studenţii care locuiesc în hotel beneficiază de o cameră spaţioasă cu aer condiţionat, televizor LCD, bucătărie complet utilată.”

Cătălin este unul dintre studenţii care locuiesc la hotel în Constanţa.

Catalin Mustaţă, student: „Apartamentele în Constanţa în această zonă nu au aceeaşi calitate preţ pe care o are hotelul. Am un loc de parcare permanent.”

Student: “Camerele sunt foarte mari, frumoase, avem o privelişte frumoasă, oamenii sunt buni, e perfect. Plătesc 350 euro pe lună şi este accesibil.”

Prin comparaţie, la căminele din Constanţa, un loc într-o cameră în care stau patru studenţi costă aproape 300 de lei pe lună.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri