Învățătoarea care a jignit elevii de la Liceul de Muzică din Cluj, înapoi la catedră

Data publicării:
liceul de muzica

Învăţătoarea a fost condamnată, la finalul lunii octombrie, de Judecătoria Cluj-Napoca, la cinci luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei timp de doi ani. Deşi a fost suspendată în urmă cu mai bine de o lună de conducerea şcolii, ea se poate reîntoarce acum la catedră.

Reprezentanţii inspectoratului şcolar spun că nu mai au pârghii legale pentru a o ţine departe de copii, iar directorului liceului i-a anunţat deja de ieri pe elevi că, de astăzi, dascălul va reveni la catedră.

În vreme ce unii părinţi se feresc să comenteze, alţii spun că sunt decişi să îşi retragă copiii de la clasă. Până acum, de la izbucnirea scandalului, alţi trei elevi au fost mutaţi la alte şcoli.

Între timp, învăţătoarea a deschis un proces civil la Tribunalul Cluj prin care contestă decizia de suspendare a contractului de muncă.  


Învăţătoarea a fost înregistrată în timp ce îi jignea şi îi ameninţa pe elevi:  „Mă, tu eşti normal, mă băiatule?! Nu poţi să fii la ritmul colegilor tăi! Du-te naibii în pregătitoare! Du-te în grădiniţă!”. „Vino dracului la catedră să te păzesc ca pe un copil mic. Vino! Soarele cui l-o făcut de copil! Jumătate de creier!”.

Pe femeie o lasă nervii repede şi ameninţă toată clasa. Ea a motivat ulterior că a fost nervoasă pentru că avea probleme în familie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri