Învăţătoarea care şi-a jignit elevii, sancţionată blând

Data publicării:
colegiu ana aslan braila

Păi dacă vrei să te calc în picioare, te calc. Animalul râde pentru că nu întelege ce i se spune, creierul lui are o problemă. Decât să mă uit la ei, mai bine mă uit la un... Dacă vreţi să mă credeţi, singurul lucru care mă determină să nu îi bat până să îi găsească nebuneala este faptul că îmi pierd serviciul”. Așa vorbea învățătoarea Gheorghe Luminița, de la Colegiul Ana Aslan din Brăila, despre elevii ei, în sala de clasă.

Ea va primi cu 10% mai puţini bani la salariu vreme de trei luni și va preda în continuare copiiilor. Activitatea ei va fi monitorizată de psihologii şcolii.

În luarea deciziei s-a ținut cont de faptul că învățătoarea era la prima abatere de acest gen. Membrii Comisiei de disciplină au stat de vorbă și cu părinții, care nu au fost de acord cu excluderea cadrului didactic din învățământ.

Comisia analizează și cine a realizat înregistrarea în care învățătoarea vorbește urât cu elevii. După apariția înregistrării pe internet, conducerea școlii s-a autosesizat și a suspendat activitatea învățătoarei pe durata desfășurării anchetei.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri