Lista disciplinelor la care se vor susține teze în anul școlar 2014-2015 

Data publicării:
elevi captura-1

 

Tezele de pe semestrul I al anului scolar 2014 – 2015 se susțin, de regulă, până la data de 19 decembrie 2014. Tezele de pe semestrul al II-lea al anului scolar 2014 – 2015 se susțin, de regulă, până la data de 22 mai 2015. În semestrul al II-lea, la clasa a VIII-a, tezele se vor susține până la data de 15 mai 2015, iar la clasele terminale de liceu, până la data de 24 aprilie 2015. 

La şcolile şi clasele cu predare în limbile minorităţilor naţionale, pe lângă lucrările scrise menţionate în listă, se susţine lucrare scrisă semestrială şi la limba şi literatura maternă, indiferent de nivel, filieră, profil, specializare/calificare profesională, an de studiu şi formă de şcolarizare.

VEZI LISTA DISCIPLINELOR AICI

La clasele cu predare în regim bilingv sau intensiv a unei limbi străine, indiferent de specializare/calificare profesională, pe lângă lucrările scrise menţionate în listă, se susţine lucrare scrisă semestrială şi la limba străină respectivă.

În cazurile în care o lucrare scrisă semestrială se susţine la alegere dintr-o listă de discipline, elevii vor opta în scris pentru una dintre disciplinele menţionate în listă. Opţiunile elevilor rămân valabile pe parcursul întregului an şcolar.

În învăţământul special care utilizează curriculumul şcolii de masă se susţin tezele prevăzute pentru învăţământul de masă. În celelalte unităţi de învăţământ special se susţin teze la limba și literatura română şi matematică, începând cu clasa a VI-a.

Pentru anul şcolar 2014 – 2015 lista disciplinelor la care se susţin lucrări de evaluare semestrială, tezele, este prezentată AICI

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri