Liviu Dragnea, intrigat de cazul profesoarei date afară. Cum este posibil aşa ceva?

Data publicării:
cristina tunegaru fb

Liviu Dragnea îi cere explicaţii ministrului educaţiei legat de cazul profesoarei Cristina Tunegaru, date afară fără avertisment.

 

„Am citit următoarea postare a unei doamne profesoare din București. I-am trimis-o ministrului Educației Naționale, întrebându-l cum este posibil așa ceva? Aștept cu mare interes răspunsul dumnealui”, este mesajul transmis de Liviu Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Cristina Tunegaru, profesoara de română care, în repetate rânduri, a criticat programa şcolară şi a susţinut motivat de ce alege sa îşi îndemne elevii spre lectură după alte reguli decât cele impuse, anunţă că a fost dată afară din şcoală.

Profesoara menţionează că decizia nu a venit în urma unei inspecţii sau a unei verificări a modului în care predă orele de română.

Cristina Tunegaru subliniază că, deşi nota de la titularizare - 9.67 – îi poate asigura loc de muncă în orice instituţie de învăţământ de stat sau privat, este criticabil modul în care i-au fost luate orele. „Interesul elevilor este călcat picioare. Nu vor decât să scape de mine, profesorul care vrea să schimbe sistemul de la bază”.

Nu m-au inspectat, n-a venit nimeni să mă vadă la ore, să se intereseze de progresele elevilor mei, dar mă dau afară !

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri