VIDEO. Liviu Pop: „Cer anticipat scuze pentru greșelile pe care le-am făcut”

Data actualizării: Data publicării:
liviu pop agerpres_10015843
Foto: Agerpres

Ministrul Educației, Liviu Pop, a explicat din nou astăzi, într-un interviu pentru Digi FM, diferența dintre greșeală și eroare, după ce a fost criticat pentru că a spus că „greşelile se pot corecta, dar erorile nu”. La finalul emisiunii, el și-a cerut scuze „anticipat” pentru greșelile pe care le-a făcut.

liviu pop agerpres_10015843
Foto: Agerpres

Soţia mea este profesor de engleză, când i-am explicat din punct de vedere matematic, cum contribuie erorile de sistem, ce se întâmnplă cu eroarea, de asta îi spune marja de eroare, avem teoria erorilor în sondare”, a spus ministrul.
„A greși e ceva personal, când faci o eroare pe sistem poate duce la dezastru, e o privire strict matematică. Am văzut, intenționat urmăresc să văd reacția, unii au căzut în capcană. Încet-încet vor vedea cei care privesc cuvintele din prisma sinonimelor”, a adăugat el.

La încheierea emisiunii, Liviu Pop a spus: „Cer anticipat scuze pentru greșelile pe care le-am făcut, vă asigur că nu voi face nicio eroare”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri