Mesajul controversat al unui dascăl din Brăila

Data publicării:
profesor braila 2

Astfel, profesorul a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care arată că este nemulțumit de propunerile înaintate de CNE, care doresc să fie lăsați la școală cu telefoane mobile. În mesajul său, profesorul scrie că ar dori ca și dascălii să poată veni la ore cu arma. Motivul: Pentru a-l împuşca pe „elevul" care refuză predarea gadget-ului, ori se exprimă injurios.

Profesorul recunoaște că a făcut o exagerare postând acest mesaj, dar își menține punctul de vedere legat de libertățile pe care le solicită elevii. Atât conducerea Inspectoratului școlar, cât și cea a școlii la care acest profesor predă s-au declarat șocați de acest mesaj, însă până acum nu a fost dispusă nici o măsură în acest caz. Totuși, în școala în care predă profesorul a fost înființată o comisie de disciplină care va ancheta incidentul. 

Ulterior, profesorul a șters mesajul, despre care a spus că l-a scris „la mânie” și și-a cerut scuze celor pe care i-a jignit. 

Am șters acel comentariu făcut la mânie, fapt pentru care îmi cer iertare tuturor celor pe care i-am jignit nepermis. Îți mulțumesc, domnule VorTex - mi-ai arătat că viața e, totuși, frumoasă!...

Posted by Stefan Lupu on 13 Ianuarie 2016

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri