Ministrul Educaţiei: Am cerut ISJ Cluj suspendarea învăţătoarei care a jignit un copil. Nu a mai intrat la clasă

Data publicării:
sorin cimpeanu

„Am cerut Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) suspendarea învăţătoarei, iar din această dimineaţă nu a mai intrat la clasă. Ca ministru, profesor şi părinte, nu am considerat normal ca învăţătoarea să continue în acest fel", a spus ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a declanşat o anchetă la Liceul de Muzică "Sigismund Toduţă" din Cluj-Napoca, după ce învăţătoarea Monica Chiorean a fost înregistrată cu un reportofon la ore în timp ce a strigat la un elev din clasa I şi l-a făcut nebun, tâmpit şi "jumătate de creier".

VIDEO. Învățătoare înregistrată când îi jignește pe elevi

„Mă, tu eşti normal, mă băiatule?! Nu poţi să fii la ritmul colegilor tăi! Du-te naibii în pregătitoare! Du-te în grădiniţă!”. „Vino dracului la catedră să te păzesc ca pe un copil mic. Vino! Soarele cui l-o făcut de copil! Jumătate de creier!”.

Învăţătoarea îi vorbeşte astfel unui elev de şapte ani, nemulţumită că nu citeşte bine. Pe femeie o lasă nervii repede şi ameninţă toată clasa: „Repet ce am zis şi ieri. Cred că vă mut gura la ceafă!”.

Înregistrarea a fost pusă la cale de părinţii unei fete care au aflat că elevii sunt traumatizaţi.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri