O femeie a găsit 1.900 de lei într-o parcare și a sunat la 112. Banii au fost pierduți de un bărbat care voia să-și cumpere aparat auditiv

Data publicării:
BaniPeJOS 1

„Am coborât din taxi, fetiţa cea mică a găsit primul milion şi când m-am uitat mai în spate cu o jumătate de metru, am găsit o grămadă şi peste drum, pe trecerea de pietoni, mai era încă un milion. Pe urmă am gândit că mai bine anunţ 112”, povestește Maria Dehelean.

Maria Dehelean a adunat banii şi a mers la poliţie. Păgubaşul încă nu ştia că-i pierduse din buzunar. Şi-a dat seama abia după 10 ore şi a sunat la poliţie. Nu se gândea ce surpriză îl aştepta.

„Eu i-am scos de la bancomatul acela de acolo şi am venit pe traseul asta şi de aici mi-au căzut banii, din ce mi-a povestit femeia. Că eu, când am ajuns acasă, din 20 de milioane, deci 20 de hârtii de 100, am mai avut numai una”, spune bărbatul.

În urma verificărilor făcute de colegi s-a constatat că este vorba despre aceeaşi sumă de bani, prim urmare a fost restituită proprietarului”, explică Luminița Prodan, purtător de cuvânt al IPJ Alba.

Bărbatul a fost impresionat de gestul de cinste şi omenie.

N-aud bine şi o să mi iau un aparat auditiv. Mai sunt şi oameni, mai sunt şi oameni cumsecade şi rar îi întâlneşti”, spune Laurențiu Popa.

„M-am întâlnit cu domnul, mi-a mulţumit şi m-am bucurat că i-a primit înapoi”, povestește femeia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri