Oră de germană cu ameninţări şi lovituri

Data publicării:
sala de clasa goala digi

Eu dacă vreau îl lovesc și pe tine te lovesc! Și o să-ți arăt că mâine sunt la școală, că n-are ce să-mi facă. Ai înțeles?” Aşa a decurs o oră de limba germană, la Liceul Teoretic din Periam. Cuvintele profesoarei sunt adresate unor elevi de clasa a XI-a.

„Cei patru elevi care stăteau în ultimele bănci s-au jucat cu telefonul mobil, lucru care a determinat-o pe profesoara de limba germană să-și iasă din fire”, relatează Raluca Popa, reporter Digi 24.

„În fața mea tu nu-ți arăți talente. Ai înțeles? Îți mut fălcile și dinții din gură”, le-a spus profesoara elevilor.

Elevii care au fost martori la aceste scene spun că dascălul nu s-a limitat la ameninţări.

„A sunat un telefon. Ea a venit nervoasă să ia telefonul. L-a prins de gât, de față, l-a plesnit, i-a luat telefonul”, spune un elev.

Profesoara nu a negat incidentul, care s-a produs la începutul acestei săptămâni. Ea spune că a cedat nervos, pentru că respectivii elevi creează mereu probleme la oră.

L-am lovit, nu știu dacă se cheamă lovit, l-am atins cu palma. Nu văd cum să procedez altfel cu acești elevi”, spune profesoara.

Conducerea şcolii a început o anchetă.

Comisia desemnată din cadrul școlii va lua măsurile în vigoare”, spune Diana Hojda, directorul Liceului Teoretic Periam, județ Timiș.

Acestea pot merge de la o simplă mustrare până la concedierea profesoarei. „Pentru cele opt milioane, găsesc job oriunde”, spune profesoara Antonela Petrică.

Trei dintre elevii implicaţi în incident s-au ales cu nota scăzută la purtare, acum câteva săptămâni, în urma unui referat făcut de aceeaşi profesoară de limba germană.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri