Paul Brummel, despre viitorul studenţilor străini în Marea Britanie

Data publicării:
Hillary Clinton Gives Commencement Address At Marymount Manhattan College
NEW YORK - MAY 20: Graduates of Marymount Manhattan College line up before commencement exercises in Avery Fisher Hall at Lincoln Center May 20, 2005 in New York City. U.S. Sen. Hillary Clinton gave the commencement address during the liberal arts institution's graduation ceremony. (Photo by Chris Hondros/Getty Images)

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, spune că, după Brexit, studenţii şi elevii din România care vor să-şi continue studiile în Marea Britanie vor beneficia de exact aceleaşi condiţii.

Paul Brummell recunoaşte că românii care învaţă în prezent în Marea Britanie sunt printre cei mai buni studenţi. Ambasadorul i-a premiat pe elevii cu merite deosebite de la British School of Bucharest, la ceremonia anuală de absolvire a copiilor de gimnaziu.

Paul Brummel, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti: „Porţile sunt deschise. Am stabilit, în Anglia şi Ţara Galilor, ca în anul academic 2018-2019 situaţia studenţilor străini să fie absolut la fel ca până acum, pentru toate ţările din Uniunea Europeană, inclusiv România.

Există posibilitatea de a intra în universităţi din Marea Britanie în fix aceleaşi condiţii ca acum. Bineînţeles, în ceea ce priveşte viitorul mai îndepărtat, suntem într-o fază de negociere privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană. Nu ştiu care vor fi rezultatele negocierilor, dar vreau să spun că universităţile britanice sunt printre cele mai bune universităţi din lume, pentru că sunt deschise să primească cei mai buni studenţi, din toate colţurile lumii”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri