S-a deschis o anchetă în cazul învățătoarei agresive din Brașov

Data publicării:
elev

Este anchetă la școala din Brașov în cazul învăţătoarei care a fost înregistrată în timp ce insulta elevi de clasa a doua, în timpul orelor. Învăţătoarea susţine că nu e vocea ei în înregistrare, dar părinţii sunt revoltaţi şi cer să participe la orele de curs pentru a o supraveghea. Până atunci, activitatea dascălului va fi monitorizată 30 de zile de către inspectorii şcolari.

-De ce pleci la 11.00? De ce pleci, mă, la 11.00? Taci, măăă! Măăă! Băi, eşti numai cu glasul! Vezi că îţi trag una de nu te vezi!

-Ia să văd, care e ăla care nu ştie? Numai tu, tu şi cu gura înainte! Vezi că ai o problemă! O să devii un copil depresiv dacă eşti aşa, numai tu, numai tu, egoist!

-Ia vino, mă, încoa', la mine! Umflatule! Vezi că te-ai şi îngrăşat, tragi un fund după tine!... Unde ţi-e lucrarea? Au fost două absenţe... Iar îmi spui că fac scădere? Uită-te, dracului, aici! Unde dracului te uiţi? Taci, măi, din gură! Nu mai sări, măi, cu gura!

-Măi nesimţitule! Pentru mine eşti gunoi în clasa asta!

Vocea din înregistrările de mai sus va fi ascultată în continuare, la ore, de elevii unei clase din Braşov. Învăţătoarea lor le va preda în continuare, în ciuda faptului că mai mulţi părinţi o acuză că le vorbeşte urât copiilor. Femeia neagă acuzaţiile, deşi recunoaşte că pe o parte din înregistrare e chiar ea. Nu a spus exact însă pe care. Situaţia se va lămuri în urma anchetei aflată acum în derulare.

„Şcoala trebuie să constituie şi a şi constituit o comisie de cercetare disiplinară din care face parte și reprezentantul sindical,” explică Mirela Blemovici, inspector şcolar general adjunct.

Pe timpul anchetei, părinţii vor sa o supravegheze pe învăţătoare, insa până acum nu au depus plângere la Poliţie.

Am depus o cerere la secretariat pentru a participa în următoarele 30 de zile la ore, împreună cu doamna, să văd ceea ce se întâmplă acolo," spune un părinte.

Dacă este vocea dânsei, eu copilul nu-l voi lăsa în această clasă, daca se constată lucrul acesta,” adaugă alt părinte.

Învăţătoarea a fost la cursuri, dar nu a dorit să discute cu presa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri