Școala amenajată într-o noapte

Data publicării:
scoala 88

Școala 88 din Sectorul 3 al Capitalei, aflată în reabilitare de două luni și încă neterminată, a fost pavată rapid de muncitorii care au lucrat până târziu în noaptea. Lucrările nu sunt gata, curtea școlii fiind pavată doar atât cât a fost nevoie pentru ceremonia de deschidere a anului școlar la care participă și primarul de sector. Au mai rămas în continuare lucrări de terminat la terenul de sport.

Muncitorii au făcut ceea ce părea imposibil duminică seară. Au acoperit curtea şcolii cu pavele, iar de dimineaţă au avut timp să şi spele dalele proaspăt puse.

„Chiar am rămas surprins pentru că am trecut aseară prin spate, pe strada Odobeşti, şi pot să spun că era ca după război. Dar azi-dimineaţă când am văzut... "Wow! ce e?"”, a spus un locuitor din sectorul 3.

„Bine, dar astea o să se lase. Am văzut că deja s-au denivelat. S-a lucrat inclusiv azi-noapte. Păi ca la noi, nu?”, a spus o altă persoană.

Părinţii şi copii şi-au făcut loc la ceremonie printre utilajele care erau atent ascunse după gardul de plasă.

„Un an şcolar, dacă vrei să fie cu fast şi frumos, trebuia pregătit din timp. Era bine dacă era totul pus la punct”, a spus un părinte.

În mod clar, stilul pompieristic ne cam caracterizează şi, din păcate, cred că ar fi putut să se facă altfel toată treaba asta. Dar concluzia este că arată bine”, a declarat un alt părinte.

Părinţii se întreabă când va fi gata întreaga reamenajare. Deocamdată, din cauza utilajelor, anumite zone, inclusiv terenul de sport, sunt închise.

Chiar dacă muncitorii au reuşit performanţa să paveze toată curtea şcolii într-o singură noapte, copiii nu vor putea face sport în săptămânile următoare pentru că accesul în sală e blocat în acest moment de cealaltă parte de şantier.

Lucrările sunt finanţate de Primăria Sector 3, iar şcoala 88 este una dintre cele mai căutate unităţi de învăţământ din zona Titan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri