Studenții se înscriu în programul Work and Travel SUA

Data publicării:
WorkandTravel

Programul Work &Travel USA 2017 se bucură de succes la Iaşi. Sute de studenți s-au înscris deja în acest program, iar numărul celor care și-au depus dosarele este cu 70% mai mare decât anul trecut. Vorbim de tineri dornici să plece în aventura americană sau care au mai fost în Statele Unite și vor să repete experiența.

Studenții pot petrecere trei luni și jumătate lucrând în Statele Unite, iar apoi au o lună suplimentară la dispoziție pentru a călătorii pe teritoriul SUA, după terminarea contractului de muncă.

Orice student, masterand sau doctorand cu vârsta până la 30 de ani poate aplica pentru acest program. Important este să urmeze o facultate la zi. Taxa este în medie de 1.100 dolari fără bilet de avion, în funcție de agenția cu care pleacă studenții, și alte taxe la ambasadă.

Ca o noutate, acum nu se mai cere foaia matricolă pentru interviul de obținere a vizei la Ambasada SUA. Studenților li se cere doar adeverința de student care atestă faptul că sunt înscriși la zi la o facultate acreditată. De asemenea, tot de anul acesta Ambasada SUA nu mai acceptă pașapoarte temporare. 

Înscrierile au început din octombrie, iar agențiile se așteaptă ca cel mai mare val să fie în februarie și martie. Se mizează pe faptul că, de obicei, cine merge o dată în SUA, a doua oară se întoarce la agenție și cu alți prieteni.

În vara acestui an, la nivel național, au fost 7.000 de tineri în SUA prin acest program.

Sursa: Digi24 TV

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri