Trei anchete la Liceul Tudor Vianu. Mama unei eleve: „Copilul meu nu a văzut lucrurile aşa”

Data publicării:
aia

Mama unei eleve care a fost în clasă când a avut loc incidentul a venit la liceu să depună plângere oficială împotriva profesorului de matematică.

Reporter: Copiii au spus că era o glumă a lor, a copiilor?

Luminița Macsim: „Îmi cer scuze. Copilul meu nu a văzut lucrurile aşa. Şi eu respect ceea ce gândeşte copilul meu şi nu pot să îi schimb percepţia şi nici nu vreau să o fac. Dacă a fost o glumă, a fost a profesorului şi se va dovedi. Nu poate minţi toată lumea.”

Nu toţi părinţii sunt de aceeaşi părere.

Marius Vameșu: „Totul este o glumă. Și băiatul care s-a pus în genunchi l-am auzit vorbind cu fetiţa mea la telefon și a declarat și copilul că totul este o nebunie. Că de fapt el s-a distrat, toți copiii au râs și pentru el a fost o glumă. El a inițiat-o.”

S-au spus multe minciuni şi încercăm să demontăm şi să iasă adevărul la lumină. Este un profesor exceptional”, spune un alt părinte.

Profesorul Severiu Moldoveanu este susţinut de mulţi colegi.

Severiu Moldoveanu, colegul nostru, afirmă că el a făcut o glumă. Nu s-a aşteptat ca acel copil să aibă acea reacţie. Iar profesorul a reacţionat foarte bine. L-a ridicat imediat în picioare şi nota nu i-a fost modificată. Deci nu a fost o dorinţă de umilire”, afirmă Costel Chiteș, profesor de matematică.

Reporter: Elevul a luat un punct în plus după ce a făcut lucrul ăsta? Ce v-a spus fata?

Luminița Macsim: Da.

La Colegiul Tudor Vianu sunt în desfăşurare trei anchete. Una a Inspectoratului Şcolar Municipal, a doua a Ministerului Educaţiei şi o alta internă. Toate vor să lămurească dacă atitudinea profesorului faţă de elevi respectă Regulamentul şcolar, dacă teza a fost susţinută în afara perioadei legale şi dacă a fost majorată nejustificat o notă.

Citiți și Miting pentru susținerea profesorului de matematică de la Colegiul „Tudor Vianu”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri