Viitori medici, actuali oameni de radio. Studenții de la Medicină au propriul post de radio

Data publicării:
medicinsti radio

20 de studenţi la Medicină îşi informează colegii, zi de zi, pe calea undelor. Toţi fac muncă voluntară, dar sunt entuziasmaţi.

Este oarecum ca un fel de aer proaspăt. Facem și noi puțină pauză, ne mai relaxăm, lucrăm ceea ce ne place, ascultăm muzică, descoperim tot mai multe știri despre medicină”, spune Marian Eduard, student.

Studenții vor putea asculta 24 de ore din 24 Radio U, inclusiv de pe mobil.

Grila de programe, în afara news time și news alert, va avea rubrici medicale pentru că în acest moment nicio instituție media nu oferă informații strict medicale”, spune coordonatorul proiectului, Violeta Cincu.

Am considerat că profesia medicală are o componentă importantă vis-a-vis de comunicare și atunci putem exersa cu studenții, unii cu alții sau studenții cu cadrele didactice și alt tip de comunicare”, spune Daniela Druguș, director general administrativ al UMF Iași.

În curând, studenţii de la Facultatea de Medicină din Iaşi vor lansa şi un portal de ştiri, unde viitori doctori vor putea găsi articole, documentare şi reportaje din domeniul medical, dar şi despre viaţa de student.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri