25 de ani de la căderea comunismului în Europa. Dineu regal la Palatul Elisabeta, oferit de Regele Mihai

Data publicării:
comunism RESIZED - mfax

Evenimentul marchează împlinirea a 25 de ani de la sfârşitul dominaţiei comuniste în Europa şi va cuprinde 20 de mese rotunde în cadrul cărora personalităţile care au schimbat istoria Europei vor avea dialoguri interactive cu generaţia născută în anii 1989-1990. Conferinţa este organizată de Fundaţia Română pentru Democraţie.

Regele Mihai I oferă în această seară un dineu în onoarea a unsprezece foşti şefi de stat din Europa Centrală şi de Est, cu ocazia împlinirii a douăzeci şi cinci de ani de la căderea comunismului.

Dineul regal va avea loc în Sufrageria Mare a Palatului Elisabeta, începând cu ora 21.15 și va fi precedat de o ceremonie în Sala Regilor.

Alături de Majestatea Sa, vor lua parte Principesa Moştenitoare Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae. Înainte de eveniment, Alteța Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta va reprezenta pe Majestatea Sa Regele Mihai, în Sala de plen a Senatului României, în cadrul sesiunii inaugurale a Conferinţei Internaţionale „25 de ani de la căderea comunismului în Europa Centrală şi de Est: privind în urmă, privind înainte", organizată de Fundația Română pentru Democrație.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri